Izmaiņas ieguldījumu pakalpojumu un valūtas maiņas noteikumos

Cienījamie klienti!

No 2018. gada janvāra Jums būs ērtāka pieeja informācijai par veiktajiem ieguldījumiem, ar tiem saistītajām izmaksām un darījumiem, jo mēs ieviesīsim virkni uzlabojumu ieguldījumu pakalpojumos saistībā ar jaunās ES regulas (MiFID II) prasību ieviešanu, kā arī pakāpeniski īstenoto vienotu pakalpojumu un procesu ieviešanu mūsu bankā Baltijas valstīs.

2018. gada 3. janvārī stāsies spēkā šādi jauni noteikumi:

Līguma par ieguldījumu pakalpojumiem standarta noteikumi, kas aizvietos Finanšu instrumentu kontu pakalpojumu Līguma II daļu.
Līguma par atvasinātajiem finanšu instrumentiem standarta noteikumi, kas aizvietos Noteikumus valūtu maiņas darījumiem, naudas tirgus darījumiem un darījumiem ar atvasinātajiem finanšu instrumentiem.
Līguma par valūtas maiņas pakalpojumiem pa tālruni standarta noteikumi, kas aizvietos Noteikumus valūtu maiņas darījumiem un regulēs arī valūtas maiņas darījumus, kas tiks noslēgti pa tālruni, pamatojoties uz Līgumu par valūtas maiņas, naudas tirgus un atvasināto finanšu instrumentu darījumiem.
Ieguldījumu konsultācijas noteikumi.
Rīkojumu izpildes politika, kas būs vienota visā Danske Bank A/S.

Lūdzam iepazīties ar jaunajiem noteikumiem.

Jautājumu gadījumā lūdzam zvanīt mums pa tālruni + 371 67 959 599 (darba dienās no plkst. 9.00 līdz 17.00) vai rakstīt info@danskebank.lv.

Jūsu Danske Bank